luni, 3 noiembrie 2014


Saculetii cu lavanda in forma de inimioare personalizate sunt cadoul perfect pentru invitatii tai. Cu efect relaxant, lavanda este o planta deosebita al carui parfum dureaza ani de zile. Inimioarele sunt personalizate cu numele copilasului si data botezului si umplute cu lavanda uscata. Saculetii pot fi tinuti in perna pentru un somn linistit sau printre haine pentru un parfum delicat.

Inimioarele umplute cu lavanda sunt marturii inedite care iti vor surprinde invitatii intr-un mod placut, sunt lucrate din bumbac si personalizate manual cu un model original marca Le Cose Animate. Au dimensiunea 10x7cm si fiecare saculet in parte este unicat. Modelul poate fi modificat dupa cum doriti, la fel si culorile sau fontul.

Lavender Hearts Sachets costa 13 lei bucata si comanda minima este de 10 bucati. Daca doriti un numar specific de saculeti (spre exemplu 43) nu este nicio problema. 

Pentru mai multe cadouri si decoratiuni pentru copii apasa aici.
Viziteaza magazinul nostru online de aici.


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

1 comments: