marți, 2 decembrie 2014

Tava Nordic Christmas iti aduce veselia in casa si in suflet. Amintindu-ti de dragostea pe care le-o porti celor care iti sunt alaturi, tava iti va indulci gandurile si iti va bucura familia si prietenii. Cu siguranta invitatii tai o vor aprecia, tava fiind si un dar deosebit de Craciun.
Nordic Christmas Tray este din lemn, are 35x25x10cm si este lucrata cu multa grija pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand. Are cate o inimioara decupata in lemn pe fiecare laterala si este pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului.
Tava este unicat si iti va infrumuseta diminetile si iti va face invitatii sa zambeasca. Este creata dupa un colaj original marca Le Cose Animate ce include reni veseli, braduti, inimioare si pasarele.

Nordic Christmas Tray costa 73 de lei si este unicat, handmade in Ro. Poate fi personalizata cu nume contra cost (10 lei).

Produsul se lucreaza numai la comanda iar timpul de executie este intre 2 si 5 zile, in functie de cat de aglomerat este atelierul.

Daca vrei sa vezi si alte cadouri si decoratiuni de Craciun apasa aici!

Viziteaza magazinul nostru online aici.

Cum comand?


Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu