luni, 12 ianuarie 2015

Baby Girl Name Hearts sunt inimioarele vesele care, prinse intr-o ghirlanda, iti vor personaliza camera copilului sau candy bar-ul de la botez ori de la ziua sa de nastere. Perfecte pentru a inveseli atmosfera, le poti folosi pentru a forma orice nume sau cuvant doresti. Culoarea textului si modelul de pe inimioare pot fi modificate astfel incat sa se potriveasca perfect cu tema dorita de tine.





Ghirlanda de patru litere costa 50 de lei. ATENTIE! Pretul este valabil pentru numele din imagine. Acesta difera in functie de cate inimioare este nevoie pentru a completa numele. Va rugam cereti un pret inainte de a face comanda.
Inimioarele sunt din lemn, au 10x10cm, sunt 100% Handmade in RO, pictate cu vopsele acrilice si infrumusetate prin tehnica decoupage-ului. 
Vin prinse pe o sfoara vintage.

Iti doresti o ghirlanda cu numele copilului insa nu cu inimioare ci cu alta forma? Poate fluturasi? Nu ezita sa ne contactezi, ne face placere sa lucram produse personalizate special pentru tine!
Pentru alte cadouri si decoratiuni pentru copii apasa aici.
Viziteaza magazinul nostru online aici.

Cum comand?


Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu