joi, 22 ianuarie 2015

Cutia Baby Mickey este perfecta pentru petrecerea piticului tau. O poti umple cu macarons deliciosi sau cu cupcakes vesele. Poti pune in ea si mici cadouri pentru invitati sau fotografii cu piticul tau pe care sa le admire toata lumea. Cutia este din lemn, are 20x30x15cm, este infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, pictata cu vopsele acrilice si antichizata. 
Modelul este un colaj original marca Le Cose Animate cu vestitele personaje Disney in varianta baby. Cutia este personalizata cu numele piticului si cu data nasterii (sau a evenimentului) pe capac atat la interior cat si la exterior.
Cutia Baby Mickey este unicat, perfecta si pentru a fi daruita unui micut, care isi va putea pastra toate amintirile in ea. 


Baby Mickey box costa 100 lei si poate fi personalizata la interior cu orice mesaj.

Iti doresti o cutie pentru micutul tau insa cu alte personaje sau alt model? Nu ezita sa ne contactezi, ne face placere sa lucram obiecte la comanda.

 Pentru alte cadouri si decoratiuni pentru copii apasa aici.
Viziteaza magazinul nostru online aici.

Cum comand?


Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.


0 comments:

Trimiteți un comentariu