miercuri, 28 ianuarie 2015

Marul personalizat este martisorul plin de veselie si culoare care transmite cel mai frumos mesaj - sosirea primaverii. Dupa o iarna lunga si rece, nimic nu te bucura mai tare decat sa stii ca incet incet natura renaste. Incadrat intr-o rama florala, cu mici pasarele vesele numele celei care va primi minunatul martisor sta la loc de cinste.
Vrei un alt mesaj? Nu ezita sa ne contactezi!
Marul de martisor este din mdf de 3mm si are 7x7cm. Este infrumusetat prin tehnica decoupage-ului, antichizat si lacuit pentru protectie. Are un snur vesel si cu siguranta ii va aduce zambetul pe buze.

 Marul de martisor costa 11 lei si este unicat, lucrat manual de artistii Le Cose Animate. Comanda minima in magazin este de 50 de lei. 

Atentie! Dureaza minim 3 zile sa facem martisoarele personalizate (neluand in calcul durata transportului), asa ca te rugam sa dai comanda din timp.

Pentru alte martisoare si cadouri de primavara apasa aici.
Viziteaza magazinul nostru online aici. 


Cum comand?


Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.


3 comments: