duminică, 1 februarie 2015

Casuta personalizata este martisorul plin de veselie si culoare care iti aduce primavara in casa ta. Dupa o iarna lunga si rece, nimic nu te bucura mai tare decat sa stii ca incet incet natura renaste. Incadrat intr-o rama florala, cu mici pasarele vesele numele celei care va primi minunatul martisor sta la loc de cinste, fie ca este vorba despre mama, sotia, sora, prietena sau sefa ta.
Vrei un alt mesaj? Nu ezita sa ne contactezi!
Casuta de martisor este din mdf de 3mm si are 7x7cm. Este infrumusetat prin tehnica decoupage-ului, antichizat si lacuit pentru protectie. Are un snur vesel si cu siguranta ii va aduce zambetul pe buze.

Casuta martisor este unicat.
Va rugam specificati ce personalizare doriti atunci cand faceti comanda. Nu uitati, comanda minima in magazin este de 50 de lei.
 Pentru alte martisoare si cadouri de primavara apasa aici.
Viziteaza magazinul nostru online aici. 


Cum comand?


Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecose.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.a

0 comments:

Trimiteți un comentariu