duminică, 15 noiembrie 2015

Da. Bradul are nevoie de protectie, asta daca nu vrei sa il pazesti in fiecare clipa, ori sa dormi sub el, (asta daca esti dintre parintii norocosi care mai apuca sa doarma) .
Stim cum e sa ai un copil nazdravan in casa, asa ca ti-am pregatit un scurt instructaj despre relatia NAZDRAVAN/A - BRAD.


ZONA DE PERICOL MAXIM:
Ca sa il pazesti pe brad, scuze, pe copil, e musai sa ii pui decoratiuni moi ce nu pot fi inghitite, fara ghirlande sau beculete, sau orice poate fi infasurat, inghitit, insirat prin casa. Gasesti mai multe decoratiuni safe aici.

ZONA DE PERICOL MEDIU:
Ajunge, dar mai greu. Da, la nazdravan/a ma refer. Asa ca aici poti risca sa pui niste beculete, o ghirlanda si cateva globuri din lemn sau plastic, ca sa nu plangi dupa ele in secunda doi.

ZONA DE PERICOL MINIM:
Chiar si aici, totul tine de noroc. Si de ce strategie ai: daca bati in cuie bradul in podea, sunt sanse mari sa nu il darame. Daca nu, ei bine...soarta bradului isi va spune cuvantul. Mizeaza pe faptul ca unii brazi sunt norocosi, aici iti poti pune decoratiunile fara de care nu poti sa primesti Craciunul. Te mananca degetelele sa le scoti din cutie, dar asuma-ti ca nici macar aici nu ai 100% siguranta :)

Te asteptam cu drag sa ne spui cum ti-ai decorat tu bradul in anii trecuti, sau cum te gandesti sa il decorezi anul acesta, pe pagina noastra de facebook de aici.

1 comments: