joi, 10 martie 2016

-->
Cand vine vorba de copii si design interior exista doua optiuni, fie ai noroc si este inca bebe deci talentul tau de designer se manifesta liber…sau ma rog nu chiar liber daca si taticul stie cat de cat sa faca diferenta intre roz serenity sau fucsia:D dar totusi ai sanse sa ai ultimul cuvant. Sau poate fi cazul in care ai un copil de cativa anisori, gata sa descopere lumea magica a mascotelor si figurinelor in voga si atunci..n-ai ce-i face si pace..zici ca tine si faci ca el!

Masuta si scaunel copil - set personalizat Minnie




In ambele situatii insa, o regula de aur se aplica indiferent de varsta si valeitatile artistice ale micutului tau..SIGURANTA! Da, siguranta camerei in care copilul doarme si se joaca este prioritatea ta numarul 1!!
Este singurul aspect la care nu ai voie sa faci rabat si trebuie sa-i acorzi maxima atentie.

Cum impaci si capra si varza? Ghidandu-te dupa cateva detalii care o data puse pe hartie vor contribui la planul tau de bataie si de aici lucrurile vor fi simple!

Iata ce trebuie sa ai in vedere:
1.     Vopseaua de pe pereti- indiferent de nuanta aleasa, desi specialisti recomanda sa folosesti culori pastelate de roz si bleu ce linistesc chiar si cel mai vioi micut- trebuie sa fie pe baza de apa si sub nicio forma sa nu contina substate toxice ce se pot evapora si pot fi inhalate de cei mici.
2.     Mobilierul- de asemenea indiferent de model sau forma trebuie sa fie vopsit cu vopsea ce NU contine substante toxice.
3.     Covoarele si mochetele ar trebui evitate pentru ca pastreaza praf si acarieni.
4.     Jucariile trebuie sa se preteze varstei celui mic si trebuie sa fie confectionate din materiale anti alergice
5.     Decoratiunile de perete- trebuie sa respecte cele de mai sus vis a vis de compozitia toxica a lacurilor si vopselelor si de preferat sa fie realizate din material usoare, care daca cumva ajung in contact cu cel mic..nu il vor lovi prea tare.
Nu-ti mai spun ca in cazul bebelusilor nu ai voie sa pastrezi in patutul celui mic nimic altceva in afara proprietarului..adica a bebelusului insusi pentru a evita orive posibil pericol.

Si totusi cum ramane cu partea estetica cand ai atatea lucruri de evitat? E foarte simplu, alegi doar decoratuni din materiale ce nu contin substante toxice sau alergene.

Ca sa fii in tendinte anul acesta se poarta cum probabil stii, rozul si bleu pal, iar in ce priveste decoratiunile pt cei mici in mare voga sunt elemente celeste precum norii si stelutele.

Decoratiune perete- Nor personalizat





http://www.lecoseanimate.ro/item/nor-personalizat-decoratuni-personalizate-copii-1526665


Iata mai jos cateva exemple pe care le poti personaliza dupa cum iti doresti!

Perna brodata si personalizata in forma nor






Etajera Nor persoanlizata







Perna brodata cu initiala personalizata in forma de stea







Ghirlanda nume Little Birds



http://www.lecoseanimate.ro/item/birds-name-ghirlanda-personalizata-pasarele-1563065

Speram ca sugestiile noastre ti-au fost de ajutor!
Nu uita sa ne vizitezi pe www.lecoseanimate.ro
Cu drag,
Echipa Le Cose Animate

1 comments: