sâmbătă, 27 aprilie 2013

Ai vazut pe net o gramada de proiecte cu oua minunate decorate intr-un stil inedit si ti-ai dori sa iti incerci si tu norocul? Inainte de toate trebuie sa stii cativa pasi simpli pentru a putea transforma ouale cumparate in adevarate decoratiuni pline de personalitate.

Primul pas este sa speli oul bine cu detergent de vase. Odata degresat, ai nevoie de o seringa ( oricat de mare sau de mica, le gasesti la orice farmacie) cu care vei gauri oul pentru ca mai apoi sa poti elimina continutul sau.

Pasul doi este sa bati acul seringii in cele doua capete ale oului, alegand zona mai rotunda ca fiind cea cu gaura mai mare. Ai nevoie de o gaura mica intr-un capat (gaura pe care vei sufla) si de o gaura mai mare in capatul celalalt (gaura pe care va iesi lichidul suflat).

Imediat ce ai terminat eliminat tot continutul oului vei folosi din nou seringa, de aceasta data pentru a-l curata. Intai cu apa, apoi cu detergent de vase, apoi iar apa. Ultimul pas: sufla bine pentru a scoate apa din el si lasa-l la uscat. A doua zi vei putea folosi oul astfel curatat pentru orice proiect doresti.


0 comments:

Trimiteți un comentariu