miercuri, 18 iulie 2012


Birdcage Lamp by Le Cose Animate
Birdcage Lamp este o răsfățată a vieții. Povestea ei este mai degrabă un basm scris cu peniță de aur. S-a născut într-un loc pe care mulți îl numesc Paradisul de pe Pământ. Este vorba de Cinque Terre, unde a locuit într-o căsuță roz cu grădina plină de trandafiri. Fiind singură la părinți a fost obișnuită cu multă dragoste, care a însoțit-o de-a lungul vieții. S-a căsătorit cu iubirea vieții ei, care a renunțat la o strălucită carieră militară pentru a-și ține aproape sufletul pereche. Au făcut doi copii frumoși împreună, iar soarta le-a surâs din nou. Acum locuiesc în aceeași casă roz cu grădina plină de trandafiri și nu îți poți imagina un moment mai frumos decât acela în care Birdcage Lamp le povestește nepoților despre războiul prin care a trecut când era copil, ori despre dragostea pe care i-o poartă bunicului lor. Sfaturile acesteia sunt neprețuite pentru nepoții care o adoră, iar Birdcage Lamp, este, în continuare, o răsfățată a sorții, pentru că se trezește în fiecare dimineață lângă omul pe care îl iubește de peste 30 de ani.
Birdcage Lamp by Le Cose Animate

Birdcage Lamp este o colivie senzațională. Birdcage Lamp este și o veioză senzațională. Ziua ai parte de un decor superb, cu dantele vintage, inimioare lucrate manual și pangilici roz prăfuit. Seara îți transformă casa într-un loc romantic, luminat cu drag dintre inimioare. Colivia este din metal, are înălţimea de 30 de cm şi diametrul de 22cm. O poți așeza pe noptieră ca să îți bucure privirea când te trezești și înainte să adormi ori o poți admira pe măsuța de cafea din sufragerie. Se potrivește perfect și în camera bebelușului pe care îl va înconjura de multă multă dragoste.  Poți pune orice bec economic, care să îți lumineze casa cu intensitatea pe care ți-o dorești. Ai grijă să ai o priză aproape la care să o poți conecta. Birdcage Lamp este unicat, un cadou perfect pentru o persoană dragă. Este regina obiectelor handmade însuflețite de Le Cose Animate. Costă 145 de lei și îți luminează viața imediat ce intră în casa ta.

Sfat: Pentru o atmosferă romantică, așează lângă Birdcage Lamp o lădiță Shabby plină cu flori, iederă sau trandafirași roz.
Birdcage Lamp by Le Cose Animate



0 comments:

Trimiteți un comentariu