joi, 19 iulie 2012

The Wedding Sign, 30x10cm, 45 de lei
Este cel care vestește bucuria, dragostea și împlinirea. Este cel care te îndrumă, care îți presară flori pe calea fericirii. Este cel mai fericit obiect însuflețit, pentru că simbolizează însăși fericirea. Este The Wedding Sign. Imaginează-ți că este un copilaș blonduț cu părul creț și ochii mari, albaștri, care zâmbește larg și îți arată cu mânuța lui unde sunt cei doi care își vor uni destinele. Este The Wedding Sign, tot timpul acolo, pregătit să îți zâmbească. Îl poți folosi atunci când faci fotografii ori ca decor pentru nuntă. Are 30x10cm și este din lemn, pictat cu vopsele acrilice și înfrumusețat prin tehnica decoupage. Poate fi personalizat cu nume și dată. Costă 45 de lei și este unicat, creat special pentru o nuntă altfel.

Sfat: Păstrează-l într-o cutie de amintiri de la nuntă sau atârnă-l pe peretele pe care îl vei umple cu fotografii cu voi doi.
The Wedding Sign, 30x10cm, 45 de lei

Ca să îți faci o idee îți arătăm și unul dintre semnele pe care le-am personalizat deja, este vorba despre Wedding Sign-ul lui Adrian și Anca.

Wedding Sign al Ancai si al lui Adrian. Casa de piatra!



0 comments:

Trimiteți un comentariu