luni, 23 iulie 2012

Lădița Sweets este deliciul de care pur și simplu nu te poți lipsi. Ca și cum ai avea în fața ta o prăjitură delicioasă, lădița te face să visezi la munți de căpșuni cu frișcă. S-a născut la Roma și a locuit împreună cu bunica sa într-un sătuc din Sicilia. A învățat de copil să facă prăjituri delicioase, pline de arome și sentimente. Fiecare prăjitură în parte era dedicată cuiva, lucra numai cu oameni care iubeau frumosul și era pasionată de biscuiți. Făcea biscuiți delicioși, cu forme, arome și desene pe care nimeni nu le putea egala. S-a căsătorit când avea 20 de ani cu un psiholog care avea să îi schimbe viața. S-au mutat la Roma unde Sweets a reușit să își deschidă prima ei cofetărie la 23 de ani. A devenit rapid cel mai iubit loc din Roma, unde oameni veneau din toate colțurile lumile pentru a mânca faimoasa ei înghețată cu biscuiți. De multe ori asista la cereri în căsătorie pentru că oamenii știau că era singura modalitate de a o convinge pe Sweets să se ocupe chiar ea de tortul lor de nuntă. A avut o viață simplă dar plină de farmec, doi copii care au făcut-o să se simtă mândră și un soț care n-a dezamăgit-o niciodată.
Lădița Sweets este din lemn, are 20x30x15cm și este pictată cu vopsele acrilice, antichizată și protejată prin trei straturi de lac eco. Este însuflețită cu trei inimioare handmade din lut și fundițe delicate roz, din organza. Este perfectă pentru o prințesă, pentru decorarea camerei copilului ori pentru o sufragerie mai veselă. Poți să o dăruiești unei persoane dragi ție și să fii convinsă că o să înveselească atmosfera. 
Lădița este unicat, lucrată cu multă grijă pentru ca tu să te bucuri de frumusețea ei. Costă 75 de lei și îți aduce aminte de biscuiții făcuți de Sweets în cofetăria ei faimoasă.
Lădița Sweets, 20x30x15
Lădița Sweets, 20x30x15cm
Lădița Sweets, 20x30x15cm


0 comments:

Trimiteți un comentariu