luni, 23 iulie 2012

The Lace Ring Pillow, pernuta pentru verighete, 58 de lei
The Lace Ring Pillow este o pernuță pentru verighete foarte foarte specială. Lucrată cu mare îndemânare de artiștii Le Cose Animate, este îmbrăcată în delicatețe, iubire, dantelă handamde din bumbac perlat și trandafirași micuți din material textil. Inelele tale vor sta în siguranță prinse într-o fundă roz prăfuit, fiind vedetele din cea mai frumoasă zi din viața ta. 
The Lace Ring Pillow a crescut pe o insulă plină de trandafiri, nisip fin și căsuțe albe, într-o atmosferă  shabby, cu lumânări parfumate și băncuțe albe, vintage. Și-a petrecut mult timp visând la marea care o înconjura, la păsări și la zborul lor. Și-a dorit mereu să aibă puteri magice, să zboare printre norii în formă de animăluțe. Talentul de a scrie și l-a descoperit când avea zece ani, iar prima carte a publicat-o la 19 ani. O poveste de dragoste cu parfum de copilărie, cu un final încununat de fericire și cu o nuntă ca printre zei.
The Lace Ring Pillow are 22x22 cm și este unicat, lucrată cu multă grijă, ca tu să o poți păstra amintire de la cea mai frumoasă zi din viața ta. Pentru o nuntă altfel, plină de accente shabby și de povești dulci. Costă 58 de lei și îți poartă noroc pentru că este creată cu multă dragoste.

The Lace Ring Pillow, pernuta pentru verighete, 58 de lei
The Lace Ring Pillow, pernuta pentru verighete, 58 de lei

0 comments:

Trimiteți un comentariu