duminică, 9 septembrie 2012

Shabby Rose Wedding Box este o cutie pentru un moment deosebit cu care te întâlnești doar o dată în viață - nunta. Celebrează iubirea și sufletele pereche într-o atmosferă de delicatețe combinată cu senzualitate, liniște și dragoste de frumos.
 Îți adună amintirile cele mai dragi într-un singur loc și îți bucură privirea de fiecare dată. Este o cutie creată special pentru tine, pentru voi. Are două inimi lucrate manual, cu fundițe bej printre trandafiri naturali roz prăfuit. Panglicile te îndeamnă la visare iar albul antichizat cu auriu înnobilează visul.
Dar ce ar mai fi de spus când iubirea te face să vibrezi la fiecare pas? Când cei dragi îți sunt alături pentru a se bucura în cea mai frumoasă zi din viața ta? Shabby Rose Wedding Box poate fi o cutie de dar elegantă, ori centerpiece dacă vrei să ai un aranjament floral personalizat, special pentru tine.

Roagă-i pe invitați să îți scrie câteva gânduri bune și așează-le în Shabby Rose Wedding Box, ca guest book sau adună toate lucrurile care îți amintesc de cele mai frumoase clipe cu el și arată tuturor istoria voastră plină de iubire.


 Shabby Rose Wedding Box este o cutie din lemn cu dimensiunile 40x30x15cm, pictată cu vopsele acrilice, antichizată și protejată cu trei strauri de lac eco. Este personalizată cu numele voastre și data nunții, ori cu un mesaj pe care nu ai vrea să îl uiți vreodată. Îți ghicește gândurile și îți amintește mereu de iubirea voastră prin trandafirașii roz prăfuit pe care îi descoperi la tot pasul.
Pentru o nuntă altfel, plină de delicatețe, naturalețe, eleganță și parfum shabby chic.
Shabby Rose Wedding Box costă 230 de lei și este o cutie unicat, special creată pentru tine, pentru voi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu