sâmbătă, 8 septembrie 2012

Noi lucrăm mereu cu plăcere. Dar nu putem să nu recunoaștem că uneori ne impresionează cei pentru care lucrăm, personalitatea lor, modul lor de a vedea viața. Și atunci, fără să vrem sau să realizăm pe moment, parcă lucrăm cu și mai multă plăcere. Ni s-a întâmplat foarte des. Asta poate pentru că ajungem să ne apropiem pentru o secundă sufletul de oameni atât de frumoși, atât de prietenoși. Vă mulțumim pentru asta în fiecare zi. V-am făcut un semn, cu drag, primitor. Să le arate oamenilor ce vă calcă pragul cât sunteți de frumoși, de interesanți, dar mai ales, de primitori. The Welcome Sign este personalizat pentru fiecare persoană, pentru fiecare casă în parte și costă 45 de lei. Pentru Raluca, The Welcome Sign arată așa:

Ne permitem să continuăm cu părerea Ralucăi despre semn: ”Welcome sign-ul arată cu mult mai bine și mai autentic decât mi l-aș fi putut imagina. Stă deja la loc de cinste în holul nostru și abia așteaptă musafiri.

Mulțumim Raluca pentru aprecieri. Și pentru că te fac să vibrezi aceleași lucruri care ne impresionează și pe noi.
Până atunci, ne "vedem" pe "Le cose animate"  și îți doresc multă energie și inspirație. Planeta asta are nevoie de lucrușoarele tale!” R.

Nu știu dacă planeta n-o să mai poată trăi fără Le Cose Animate, dar faptul că suntem câțiva nouă ne este suficient. Mulțumim Ralucăi, pentru inspirația cu care a venit.

1 comments:

  1. Raluca-the proud owner of the "Welcome sign"11 septembrie 2012 la 18:19

    Ioana, va multumim mult pentru priceperea si daruirea cu care ne-ati creat minunatul "welcome sign". Este o bucurie pentru noi sa il zarim imediat ce intram in casa.
    Iti multumesc, de asemenea, pentru cuvintele frumoase si pentru articolul de pe blog. Familia Dranca este si va fi mereu fan declarat "Le cose animate".

    RăspundețiȘtergere