joi, 18 octombrie 2012

Dear Diary, I want to tell you my secrets because I know you are the only one who will keep them. Asa incepe povestea cutiei Dear Diary, plina de povesti si de secrete. Cu un aer vintage si trandafiri pierduti printre hartii vechi si decolorate, cutia inspira in fiecare secunda o declaratie in soapta. Perfecta pentru o casa cu accente vintage si shabby chic, Dear Diary poate fi pusa la loc de cinste si folosita pentru a tine cele mai dragi obiecte din casa: bijuterii vechi primite in dar, mesaje si biletele peste care a trecut timpul, amintiri din calatorii sau flori uscate intr-o carte. Este vorba de toate acele povesti pe care ti-ar placea sa le ai scrise in jurnal, asta daca nu sunt deja notate acolo.
 
Cutia Dear Diary este din lemn, pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuita cu trei straturi de lac eco pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand. 
Cutia este unicat si costa 85de lei. 

Potrivit Wikipedia, cele mai vechi jurnale se gasesc in cultura japoneza, unde au existat inca din perioada medievala celebrele carti sau caiete de perna, dar si jurnale de calatorie raspandite in China Japonia sau Coreea sunt printre cele mai vechi specimene a acestui tip aparte de scriitura.
Astfel, cu radacini indepartate din cele mai vechi timpuri cutia jurnal  din lemn antichizat iti va schimba complet atmosfera, adaugand un pic de magie casei tale.
Pentru un old-look deosebit, cutia Dear Diary are o inimioara impietrita in timp pe laterala din fata. Astfel, vei stii intotdeauna unde iti pastrezi cele mai de seama amintiri - in suflet. Inimioara este incastrata in lut si pictata cu vopsele acrilice apoi antichizata si lacuita. Pentru un efect extraordinar poti pune in ea ghivecele cu diferite tipuri de iedera sau alte plante preferate.









 


0 comments:

Trimiteți un comentariu