duminică, 21 octombrie 2012

Le Cose Animate a pornit din pasiunea noastra pentru frumos, asa cum bine stiti. A cutreierat printre povesti, versuri, sentimente si case de oameni, pana cand si-a gasit forma finala: aceea de a celebra mereu dragostea, frumusetea, delicatetea, spunandu-le povestea tuturor celor care vor sa o asculte, printre cutii din lemn, dantele vintage, tranndafiri si cuvinte pline de magie.
Am avut momente in care ni s-a parut prea greu, prea dificil sa continuam. Am avut momente in care am simtit cum muntii isi muta locul pentru noi. 
 
Insa intotdeauna am stiut, negresit, care este motivul pentru care ne continuam munca. Ce ne face sa mergem inainte orice ar fi. Este unul simplu, care nu se compara cu nimic! Este vorba de multumirea pe care o simti atunci cand cel pentru care lucrezi un obiect manual iti zambeste si ramane profund uimit de munca ta. Este multumirea pe care o simti atunci cand iti spune: ” Nu imi vine sa cred cat de frumoasa e cu adevarat!”. Nimic nu se compara cu aceasta bucurie si pentru asta trebuie sa va multumim in fiecare clipa, in fiecare secunda, in fiecare minut. Pentru ca meritati din plin numai frumusete si implinire. Pentru ca sunteti deosebiti, speciali, sensibili, cu suflete de copil care inca mai pot vedea frumosul, care inca se mai pot bucura de parfumul unei flori. Pentru ca suntem putini si tare greu de gasit.
Multumim, din suflet, pentru ca existati!
Aceste cuvinte deosebite prin care ne este apreciata munca ne impresioneaza intotdeauna, multumim pe aceasta cale doamnei Yilmaz, precum si celorlalti oameni minunati care ne-au descoperit si s-au indragostit de frumos exact ca noi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu