luni, 22 octombrie 2012

Pornind intr-o calatorie in jurul lumii, ladita Paul's Key s-a hotarat sa afle de la ce era cheia veche pe care o primise in dar de la bunicul sau inainte sa moara. O cheie neagra mancata de rugina, cu doi zimti si un maner frumos lucrat, grea si foarte intriganta. 
Nu-i spusese decat atat: ”O data ce vei folosi cheia, lumea s-ar putea sa arate putin altfel. Nu-ti vei da seama din prima, dar coincidentele nu sunt coincidente iar realitatea este numai una singura. Nu te lasa pacalit.” Paul's Key a ramas de atunci mult timp pe ganduri, visand la cheia respectiva in fiecare noapte. Uneori nici nu putea dormi sau manca pentru ca intrebarile il macinau: ”De la ce este aceasta cheie si de ce mi-a fost mie dat sa o folosesc? Cum adica nu exista decat o singura realitate?”
Calatoria sa a fost des blamata de prieteni si de familie, care spuneau ca de cand are cheia parca a innebunit, insa Ladita Paul's Key stia ca trebuie sa duca planul pana la capat, pentru ca era vorba de ceva mult mai important decat el sau viata lui. Calatoria l-a purtat de la Lyon la Paris, Munchen, Frankfurt, Berno catre Genova, Pescara apoi Bari pana la Vlore. In Albania a aflat ca punctul in care va gasi raspunsul este tocmai Fiskardo, un portulet de pe o insula greceasca. Ajuns acolo a aflat numai o parte a misterului. Cheia era de la o cutie secreta din lemn, ca o ladita pictata cu vopsele acrilice si antichizata. A ramas sa caute cutia in Sfax, Tunisia, insa din Fiskardo nu am mai primit nicio scrisoare de la el. 
Ladita Paul's Key este cea pe care o cauta Paul cu atata indarjire de ani de zile. Fiecare dintre noi are dreptul sa termine povestea asa cum isi doreste, in functie de ce anume va pune in ladita. Poate ca va aseza o floare greu de gasit cu puteri miraculoase, ori fotografii ale unor persoane dragi. Poate niste carti de magie sau ramasitele antichitatii. 
Ladita Paul's Key este din lemn, pictata cu vopsele acrilice si antichizata. Insufletita prin tehnica decoupage-ului, ladita are 20x30x15cm si este unicat, model creat de artistii Le Cose Animate. Este protejata cu trei straturi de lac ecologic, pentru ca tu sa te bucuri de ea ani si ani la rand. Costa 60 de lei si este un cadou deosebit cu o poveste frumoasa, poveste ce poti sa o termini chiar tu.
 
Ladita Paul's Key

Ladita Paul's Key

0 comments:

Trimiteți un comentariu