marți, 23 octombrie 2012

Cand ne gandim la decorarea caminului nostru, ne imaginam casa dupa propriile noastre dorinte, preferinte si pasiuni. Ca sa nu dai gres trebuie sa respecti niste reguli simple.
  • In primul rand, pastreaza-ti casa aerisita si cat poti de ordonata, nu o umple de lucruri inutile, de prea multa mobila. Gandeste-te foarte bine de ce ai nevoie cu adevarat si reorganizeaza-ti spatiul.
  • Foloseste culori deschise, astfel spatiul o sa para si mai mare si mai aerisit, mai ales daca nu ai norocul unor geamuri mari ca cele pe care le vedem in filme. Albul, ivoriul, bejul si cremul in diferite nuante sunt culori perfecte pentru pereti, iar mobila alba este un must have. Poti sa duci totul in alt plan cu niste usi albe pe care fie le poti achizitiona, fie le poti reconditiona prin vopsire sau colantare la un pret redus. Si uite asa apare magia in casa ta!

  • Ai grija cu dezordinea si depoziteaza in cutii, cutiute, cufere si ladite intr-un stil care ti se potriveste. Astfel aduci un plus de culoare si stil casei tale, in timp ce scapi de maldarul de lucruri care stau sa cada peste tine mereu.
  • Alege-ti canapelele si fotoliile cu grija, incat sa te simti cat mai confortabil. Daca este posibil, alegele pe cele cu huse detasabile, asa poti sa iti schimbi decorul de fiecare data cand te plictisesti. Daca nu, cumpara-ti cateva pernute delicate care vor schimba complet atmosfera.
Cutie si accesorii Birds & Flowers, Shabby Birdcage si cuierul Heart

Odata ce ai rezolvat cele de mai sus, iti ramane doar sa te gandesti la acele accente care iti fac inima sa salte de bucurie stiind ca intri in casuta ta. Sunt detaliile care schimba complet o casa, ii ofera personalitate si iti lasa amprentele sa se joace prin ea. O inveselesc prin diversitatea lor dar ii dau in acelasi timp un aer romantic, confortabil si plin de dragoste.

Organizeaza-ti un coltisor numai al tau, cu un fotoliu si o masuta, unde sa aduni obiectele care te bucura cel mai mult. Pune cativa trandafiri in ladite delicate si uite cum ai rezolvat coltul tau magic, unde poti citi fara griji o carte buna sau poti sa bei o cafea aromata. Foloseste suporturile pentru pahare din doua motive: nu vei strica mobila si vei inveseli si mai tare atmosfera!
Foloseste inimioare in diferite culori pentru a inveseli casuta, atarna-le de usi sau umple un sertar pe care sa il lasi mereu deschis. 

La Petit Patisserie, o cutie delicioasa, impreuna cu Sweet Vase Jar.
Daca iti doresti o casuta calda si romantica alege accesorii lucrate manual, in modele delicate cu flori si pasari precum Birds & Flowers sau delicioase cupcakes precum La Petit Patisserie.
Seara bucura-te de Birdcage Lamp pentru o nota romantica printre inimioare si dantele vintage. Apoi aprinde cateva lumanarele in Lace Jars pe care ziua sa le umpli de bujori, trandafiri sau alte flori preferate.





Alege sa ai o casa altfel, care sa te reprezinte si in care sa iti faca deosebita placere sa traiesti. Si nu uita, iubeste-ti casa pentru oamenii minunati cu care locuiesti!


0 comments:

Trimiteți un comentariu