miercuri, 24 octombrie 2012

Perna Rose Stripes este renumita pentru veselia ei. Cu o voce deosebita, le-a cantat de-a lungul anilor celor mai puternici oameni din lume: Bill Clinton, Francois Mitterrand, Putin, Tony Blair. Pana si Regina s-a bucurat de glasul lui Rose Strips, pe care a numit-o ”privighetoarea imparatilor”.
Plecata din Rusia inainte de a incepe scoala primara, impreuna cu sora ei mai mare, a reusit sa ajunga cu mare greutate in Germania. Acolo a urmat o intreaga aventura, insa aceasta o va povesti chiar ea pentru ca ii face mare placere sa vorbeasca despre peripetiile prin care a trecut cat era copil. Vocea i-a descoperit-o profesoare de muzica din liceu, care s-a hotarat sa lupte cu orice pret pentru ca Perna Rose Stripes sa castige concursul la care participau toate liceele din Germania. Acest lucru s-a si intamplat, fapt ce a propulsat-o pe Rose Stripes in lumina reflectoarelor. De acolo nu a mai fost decat un pas sa castige sufletele tuturor nemtilor. Au urmat rusii, austriecii, francezii, grecii, olandezii. A ajuns la Casa Alba cand avea doar 22 de ani. Apoi Regina a hotarat ca este momentul sa o asculte, asa ca la o saptamana dupa concertul din America se intorcea in Europa cu sufletul cat un purice. Cand insasi Regina a inceput sa zambeasca la auzul glasului ei, a stiut ca a cucerit intreaga lume. 
Perna Rose Stripes este delicata, romantica dar vesela in acelasi timp. In dungi roz, bej si albe te incanta cu o inimioara alba cu margine roz din dantela lucrata manual. O fundita roz iti zambeste timida.
Perna este din bumbac, lucrata manual, cu husa detasabila. Rose Stripeseste unicat si costa 63 de lei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu