joi, 25 octombrie 2012



 Cutia de botez Pink Butterfly este perfecta pentru a evidentia frumusetea, fragilitatea si seninatatea copilariei. Egiptenii foloseau acest simbol cu peste 3500 de ani in urma, iar cuvantul grecesc antic pentru fluture insemna suflet sau minte. Ce reprezinta fluturii acum? O combinatie perfecta de delicatete, naturalete, libertate si frumusete. Pink Butterfly Box impleteste notele muzicale, balerinele si fluturii intr-un colaj vesel. Printre funditele aplicate, cutia poate fi personalizata cu numele fetitei. 

La interiorul cutiei, intr-o rama eleganta  gasesti numele, data nasterii si un mesaj care sa dainuiasca peste timp. Doua inimioare lucrate manual din bumbac alb cu fundite mov inveselesc cutia care poate fi daruita oricarei fetite, sau poate fi folosita la botez pentru a duce trusoul bebelusului la biserica, apoi pentru a aduna gandurile bune ale invitatilor. Cutia poate fi regandita pentru un baietel, in culorile pe care le doresti. 
 Pink Butterfly Box este din lemn, are 40x30x15cm si este pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului. 

Pink Butterfly Box este unicat si costa 190 de lei.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu