luni, 29 octombrie 2012



Tava Chocolate este cadoul perfect pentru iubitorii de ciocolata. Dar exista cineva care sa nu iubeasca ciocolata?! Siiiigur ca nu! Un deliciu in fiecare dimineata, atunci cand iti bei cafeaua si admiri tava ta preferata. Povestea lui Chocolate este una cu radacini adanci in istorie. Istoria ei incepe cu peste 2000 de ani in urma, cand in America de Sud descoperisera si cultivau arbori de cacao. Spaniolii au fost cei care au transformat boabele de cacao intr-o bautura iubita de toata lumea adaugandu-i trestie de zahar. De acolo nu a mai fost decat un pas ( lung de vreo 300 de ani ce este drept) pana cand Chocolate a devenit ce stim noi, prin aportul unei companii belgiene care a descoperit cum sa solidifice bautura pentru a creea ceea ce noi stim ca este ciocolata. Sigur sunt milioane de oameni care le-au multumit acestor importanti descoperitori.
Tava Chocolate iti aminteste de gustul minunat al celei mai stralucite inventii - ciocolata. Vesela si romantica in acelasi timp, Chocolate iti va lumina diminetile.
Tava are 40x25cm si este din lemn, pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului. Pentru protectie - trei straturi de lac eco. Costa 52 de lei si este unicat, lucrata manual cu multa grija. Nu sta pe ganduri si bucura-te de tava Chocolate in fiecare dimineata sau daruieste-o cuiva drag!

PS:Vrei si suporturi de pahare care sa se potriveasca? Nimic mai simplu! Nu trebuie decat sa ne specifici atunci cand faci comanda. Costa 36 de lei setul de 6 bucati (9x9cm).

1 comments: