miercuri, 7 noiembrie 2012

Christmas Lace Heart este acel ornament vintage care iti umple casa de magie. Fie ca o folosesti pentru a-ti impodobi bradul, fie ca iti decorezi masa de Craciun ori pur si simplu o atarni de usa, Christmas Lace Heart aduce un plus de eleganta a vremurilor trecute. Iti aminteste de caldura copilariei si de vraja povestilor cu reni si spiridusi. O poveste in sine, Christmas Lace Heart poarta urmele unei dantele vintage impietrite in lut, apoi pictata cu multa grija cu vopsele acrilice aurii. Panglica bej cu margini aurii iti incanta privirea si inveseleste atmosfera. Christmas Lace Heart face parte din Vintage Christmas Collection, modul in care dorim sa aducem caldura, amintirile frumoase din copilarie si magia Craciunului in casele tuturor. O colectie vintage cu parfum de scortisoara si mar copt. Ca sa nu uitam niciodata ce bucurie este sa daruim si sa primim multa dragoste, fie ca este reprezentata de o inimioara sau o felie de cozonac.
 Christmas Lace Heart are aproximativ 10x10cm si este lucrata manual din lut si pictata cu vopsele acrilice, apoi protejata cu trei straturi de lac. Are un snur auriu pentru a putea fi atarnata si o funda din organza cu margini aurii. Christmas Lace Heart costa 9 lei si este unicat, editie limitata.

Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu