vineri, 9 noiembrie 2012

Cutia Unicorn s-a nascut dintr-o poveste frumoasa cu tema peisajului de basm. A pornit de la o idee si s-a transformat intr-un cadou pentru un baietel delicios. Este personalizata pentru micutul Patric, cel care va fi botezat in curand.  Va purta hainutele acestuia la biserica insa asta nu e tot. Cutia Unicorn ii va fi alaturi lui Patric mult timp de acum incolo. Va fi cutia care ii va aminti de momentele frumoase in care era bebelus si va pastra amintirile lui ani la rand, cu un mesaj care va ramane la fel de drag si peste 30 de ani, cand mama si tata ii vor fi in continuare alaturi. 
Cutia Unicorn este din lemn, pictata cu vopsele acrilice si antichizata pentru un look vintage, apoi infrumusetata prin tehnica decoupage. Modelul este unicat, lucrat de artistii Le Cose Animate si te transpune intr-o lume a basmului, printre fluturi turcoaz si inorogi. In nuante de mov, cutia Unicorn imbina numele lui Patric cu fluturi si delicate fleur de lis, aceasta putand fi personalizata cu orice nume. O inimioara lucrata manual inveseleste laterala din fata a cutiei, cu fundita ei turcoaz.
Unicorn Box are 40x30x15cm este din lemn si costa 188 de lei. Pentru ca baietelul la care te gandesti sa se bucure ani la rand de ea, este protejata cu trei straturi de lac eco.

In interior are pe capac numele micutului si data nasterii incadrate de o rama baroc. Mesajul din partea de jos a cutiei este surpriza cea mai frumoasa. ”Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca si toate visele sa ti se indeplineasca! Te imbratiseaza cu drag, Mami si Tati!”

Ambele pot fi personalizate asa cum iti doresti pentru micutul tau. Pentru un efect deosebit, cutia poate fi daruita fiind umpluta cu inimioare albe lucrate manual cu fundite bleu sau mov ca cea de pe laterala din fata a cutiei. 





0 comments:

Trimiteți un comentariu