vineri, 16 noiembrie 2012


 De Craciun iti doresti sa fii inconjurat de oameni dragi si de caldura. De puloverul pe care bunica ti l-a tricotat acum trei ani, de catelul blanos pe care il iubesti atat de mult. De mirosul bradului si de lumina oferita de focul din semineu. De copiii care iti canta colinde in speranta ca vor primi cadourile mult dorite. De cel sau cea pentru care ai face orice pe lumea asta, cine alta decat persoana cu care iti imparti viata si gandurile. Iti doresti de Craciun sa visezi la anul nou ce va veni, amintindu-ti de toate momentele amuzante din trecut. Iti doresti, ca toti ceilalti oameni de pe planeta, sa fii inconjurat de dragoste.

Santa's Sweethearts sunt ornamentele speciale pentru casa ta care iti vor aminti cat de importanta este dragostea, cat de placut este sa fii printre oameni iubiti. In carouri vesele alb unt si rosu, cu o danteluta lucrata manual din bumbac perlat bej, iti vor impodobi intr-un stil vintage bradul sau orice alt colt din casa pe care il doresti. Iti vor fi mereu alaturi, atunci cand bei o ciocolata calda sau imparti cu persoana iubita o cana de vin fiert. Pentru aroma Craciunului de alta data, cand ne bucuram de fiecare data cand intram in casa si mirosea a cozonac si mere coapte.
Santa's Sweethearts vin in set de 3 bucati de 11x9cm si sunt lucrate manual din bumbac. Pentru un Craciun vintage plin de cadouri deosebite pentru cei dragi. Poti folosi inimioarele pentru a impodobi bradul, pentru a decora cadourile sau le poti oferi in dar unei persoane dragi. Unicat, Santa's Sweethearts costa 23 lei si sunt trei inimioare delicioase care iti vor inveseli atmosfera in pragul Craciunului si nu numai!
Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu