luni, 19 noiembrie 2012

Cutia Gold Star este esenta elegantei si a delicatetii care iti va incanta privirea in preajma sarbatorilor de iarna. Jucandu-se cu lumina, stelutele ei iti zambesc oriunde ai fi.Cu o inimioara aurie pe capac, impietrita in timp cu forme de dantela vintage si o funda eleganta, cutia Gold Star iti aminteste de magia care straluceste in fiecare fulg de nea. Cutia din lemn este pictata cu vopsele acrilice si antichizata cu auriu pentru un efect special. Poarta urme delicate de glitter, care se observa pal in lumina. Cutia Gold Star face parte din colectia Vintage Christmas, ce aduna la un loc decoruri vintage pentru un Craciun altfel, cu parfum de cozonac si caldura lemnelor arzand.
Gold Star Box este un cadou deosebit ce poate fi pastrat ani la rand. Eleganta, deosebita, unica, lucrata manual cu multa grija, cutia Gold Star costa 90 de lei si este editite limitata.
PS: Urmareste Vintage Christmas Collection. In fiecare zi apare ceva nou in sectorul Christmas al blogului nostru!


Sfat: Daca iti doresti, poti sa o umpli cu luminite pentru un efect special si sa o asezi sub brad, intredeschisa.

Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.



0 comments:

Trimiteți un comentariu