vineri, 23 noiembrie 2012

Semnul White Christmas iti va aminti mereu de caldura si dragostea cu care suntem inconjurati de Craciun. Impleteste fulgi de nea albastrui, note muzicale, vrabiute si picaturi de magie cu auriul elegant. Semnul are si un mesaj: ”I am dreaming of a white Christmas” ce ne aminteste de vremuri trecute, in care copii asteptau sania Mosului trasa de reni in noaptea de Ajun si totul era inconjurat de un alb minunat.
Vintage, plin de simboluri si foarte delicat, White Christmas Sign iti va transforma cu usurinta atmosfera. Il poti atarna pe usa de la intrare sau il poti aseza pe masuta din hol, in sufragerie sau in dormitor pe noptiera. Semnul este din lemn cu doua agatatori aurii pe spate, are 30x15x1cm si este pictat cu vopsele acrilice, antichizat si infrumusetat prin tehnica decoupage-ului. Viseaza intotdeauna la un Craciun deosebit si poate fi personalizat cu initialele familiei tale.White Christmas Sign costa 50 de lei si este unicat.
White Christmas Sign face parte din Vintage Christmas Collection, unde gasesti si alte cadouri si decoratiuni de vis!
Il poti darui cuiva drag, personalizandu-l cu initialele destinatarului pentru un efect special. 

 Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu