vineri, 23 noiembrie 2012

Your Signs sunt cele care te reprezinta in totaliate. Sunt semne de orice dimensiune si culoare, fie patrate, dreptunghiulare sau cu forme neregulate, antichizate, pictate, albe, roz sau negre. Sunt cele care iti lasa imaginatia sa zburde. Cu fundite? Ori poate cu insemne vechi. Tu spui ce iti doresti, noi cream pentru tine semnul pe care de atata timp il visezi.
Cum se intampla? Tu  ne dai un mail la adresa ioanabugean@gmail.com si ne spui cum iti imaginezi semnul. Hotaram impreuna toate detaliile si noi ne apucam de treaba. In functie de dificultate, in 3-4 zile semnul tau este gata! Pretul Your Signs difera in functie de complexitatea semnului si de dimensiuni. Fiecare semn in parte este unicat.
Semnul din imagine a fost creat pentru o persoana care isi dorea ca citatul despre dragoste din Corinteni sa fie impietrit in timp, scris de mana si antichizat cu bejuri si marouri. Semnul sa aiba 1m x 20cm si sa fie din lemn, agatat de o sfoara groasa cu aspect vintage. Noi spunem ca a iesit exact cum si-l dorea, nu? Semnul din imagine a costat 130 de lei.
 Un cadou unic, deosebit.

0 comments:

Trimiteți un comentariu