sâmbătă, 29 decembrie 2012

Marturiile Blessed emana iubire prin toti porii. Lucrate manual cu multa grija pentru ziua nuntii tale, sunt acele accente care fac o nunta deosebita. Doar dragostea e in lucruri marunte, nu? Blessed Favors sunt placute din lemn, 9x9cm, pictate cu vopsele acrilice si infrumusetate prin tehnica decoupage-ului, apoi accesorizate cu  fundita delicata si o agatatoare, si cel mai improtant, fiecare marturie este unicat. Ele combina mesajul perfect cu numele voastre si cea mai importanta data din viata ta - data nuntii, intr-o rama baroc delicata.
Blessed Favors creaza o atmosfera de poveste si sunt o amintire minunata pentru invitatii tai. Pot fi personalizate in totalitate: culori, font, mesaj. Singura limita consta in propria imaginatie, asa ca scrie-ne si impreuna vom crea marturiile care sa te reprezinte si care sa ii faca pe invitati sa zambeasca.

O marturie costa 9,5 lei si poti comanda minim 10 bucati. Te rugam sa iei in calcul minimal o saptamana pentru efectuarea comenzii. Te grabesti? Scrie-ne si vedem cum reusim sa te ajutam.

Blessed Favors, pentru o nunta chic, pentru o nunta altfel!





0 comments:

Trimiteți un comentariu