joi, 27 decembrie 2012

Cutia La Patisserie intregeste setul delicios compus din tava si cutie mica La Petit Patisserie. Cu dungi roz si cupcakes minunate, cutia este perfecta pentru camera unei fetite sau pentru a fi daruita unei persoane  delicate. Este din lemn, are 40x30x15cm, suficient de incapatoare pentru ca tu sa iti poti organiza in ea lucrurile la care tii cu adevarat.
Pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, cutia La Patisserie Big este unica si plina de povesti. A inceput acum trei ani sa faca prajituri pentru cei apropiati si in doar cateva luni stapanea mai multe tehnici de decorare a cupcakes-urilor. A ajuns sa creeze modele si retete exceptionale, apreciate chiar de Regina. Acest lucru a propulsat-o in lumea marilor cofetari care spun despre ea ca ar fi protejata de zeii dulciurilor.

Poti folosi cutia pentru a aduna in ea lucrurile care sa ii aminteasca bebelusului tau despre viata sa inca din primele zile, sau poti sa asezi cu grija secretele si povestile de dragoste nespuse. Orice ai alege, cutia La Patisserie Big este perfecta pentru depozitare.

La Patisserie Big costa 160 lei si iti va incanta privirile in fiecare zi!


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu