marți, 11 decembrie 2012

Cutia Pink Christmas este rasfatul tau delicat, pentru un Craciun deosebit plin de iubire si liniste. In stilul shabby chic, antichizata si in nuante de roz pal, somon si alb, cutia iti va aduce caldura si magie in preajma sarbatorilor de iarna. Dupa un design original creat de artistii Le Cose Animate, ce imbina fulgi de nea, trandafiri si brazi eleganti, Pink Christmas Box te duce cu gandul la zane, la copilarie, la viata in roz.

In culori pastelate pentru un decor altfel, pentru o casa altfel, care sa te reprezinte, cutia Pink Christmas aduce cu ea un parfum roz de trandafiri si o aroma vintage pentru ca tu si familia ta sa va simtiti extraordinar. Cutia este din lemn, 20x30x15cm, pictata cu vopsele acrilice, antichizata si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului. Face parte din Vintage Christmas Collection, seria de obiecte lucrate manual care iti vor incalzi casa de Craciun.

Un cadou deosebit pentru o persoana draga, ce poate fi personalizat la interior cu un mesaj special ales de tine (contra cost - 10 lei). Astfel efectul special este dublat iar tu ai siguranta unui cadou unic, original, nemaiîntalnit.

Pink Christmas Box costa 78 de lei si iti aminteste sa nu uiti niciodata sa iubesti. Un decor romantic, delicat.

  Alege sa o combini cu inimioare delicate precum Rose Hearts.

 Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

2 comments: