vineri, 7 decembrie 2012

Rose Birdcage Lamp imbina frumosul si utilul, intr-o creatie care iti incanta privirea si te relaxeaza cu razele luminoase si umbre deosebite. Aduna intr-un loc sentimente aparte si viseaza timida la o lume mai buna, mai frumoasa, mai roz. Ii plac cupcakes-urile cu aroma de trandafir si isi doreste sa cunoasca dragostea intr-una din calatoriile ei, fie la Roma, fie la Barcelona, fie la Paris.
Rose Birdcage Lamp este o combinatie delicata de inimioare lucrate manual, trandafirasi, panglici roz prafuite si dantele vintage, peste care danseaza umbre si raze de lumina. Lampa seara si colivie decorativa ziua, este perfecta pentru o doamna sau domnisoara, precum si pentru camera unei micute bebeluse care tocmai ce a ajuns pe lume.
 Delicata si diafana, romantica si eleganta, vesela si dulce, Rose Birdcage Lamp iti va transforma casa imediat. Un cadou feminin, care celebreaza frumusetea si dragostea, in nuante de roz si bej.  O poti aseza in dormitor sa-ti lumineze gandurile si sa te incante dimineata sau in sufragerie sa inveseleasca atmosfera. Ziua ai parte de un decor superb, cu dantele vintage, inimioare lucrate manual și pangilici roz prăfuit. Seara îți transformă casa într-un loc romantic, luminat cu drag dintre inimioare. Colivia este din metal, are înălţimea de 30 de cm şi diametrul de 22cm.

Rose Birdcage Lamp este unicat, lucrata cu mare grija de artistii Le Cose Animate pentru ca tu sa ai unde sa-ti asezi visele, gandurile frumoase, sperantele. Costa 150 de lei si este lucrata numai la comanda.



Sfat: Pentru o atmosfera romantica, aseaza langa Rose Birdcage Lamp o ladita Shabby plina cu flori, iedera sau trandafirasi roz. 

0 comments:

Trimiteți un comentariu