sâmbătă, 8 decembrie 2012

Bradul Wooden Christmas Tree este inedit si plin de povesti. Din crengi adunate din natura, taiate cu grija cat sa formeze un tot unitar, impletite cu decoratiuni vintage lucrate manual si conuri de brad, aduce in casa ta un parfum nou, inedit, dar vintage si plin de magie.
Are 1,20m inaltime si 75cm baza si poate fi atarnat pe orice perete, chiar si in afara casei.
Pe langa bradul din crengute vei primi si:
  •  2 seturi de inimioare Santa's Sweethearts (3buc/set)
  • 1 set de Globuri Candy (3buc/set)
  • 1 stea lucrata manual ( varful bradului)
  • 5 conuri de brad de diferite dimensiuni
Il poti decora tu, si in cazul acesta vei primi ornamentele de mai sus separat, sau ti-l putem trimite gata decorat. Nu trebuie decat sa specifici atunci cand faci comanda metoda pe care o doresti.

Nu uita ca instalatia de luminite nu este inclusa in pret, iar efectul noaptea este magic, asa ca lumineaza bradutul si vei fi uimit de rezultat!

Bradul Wooden Christmas Tree nu este numai un decor inedit, special si vintage, ci si o metoda utila de management al spatiului. Iti poti decora biroul, holul, bucataria sau sufrageria, fara a te intreba unde sa il asezi si ce sa muti prin casa.
Fiecare brad Wooden Christmas Tree este unicat, lucrat manual cu multa grija ca tu sa te bucuri de el ani la rand! Costa 135 de lei si iti umple casa de magie!

Dupa succesul pe care tutorialul l-a avut am hotarat ca este necesar ca Wooden Christmas Tree sa intregeasca Vintage Christmas Collection, pentru ca multi dintre voi nu au nici timpul necesar, nici disponibilitatea de a-l crea singuri, insa v-ati dori sa va decorati casuta intr-un mod inedit.

Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu