marți, 4 decembrie 2012

Visez la stelute aurii si albe, care sa imi lumineze calea prin zapada proaspata. Sa ma duca usor catre un brad din mijlocul curtii, impodobit si luminat. In varf sa aiba tot o stea, mare, aurie. Sub brad sa fie cadourile cele mai frumoase pe care i le poti da unui om: sanatatea, iubirea si implinirea. Sa ma astepte fiecare dintre cele trei in cate o sosetica delicata, eleganta si diafana. Sa le strang in brate si sa fug cu ele catre cei dragi, cu grija sa nu le scap. Sa le impart mereu cu familia, cu prietenii. Sa ne bucuram impreuna de cele mai frumoase daruri. Visez la Shabby Christmas Stocking, cu care sa aduc magia Craciunului in casa mea. Visez ce-i drept la mai multe, ca sa le pot personaliza cu numele celor dragi si sa le daruiesc din suflet, impreuna cu toate urarile de bine. Sa se bucure fiecare de cate o sosetica, sa le incante inimile si privirea.

Shabby Christmas Stocking este imbibata de povesti si de magie. Din bumbac de culoarea untului, combinat cu panglici fine si dantele vintage, stranse intr-o funda delicata, Shabby Christmas Stocking are aplicate bobite aurii si o steluta si doua inimi delicate, lucrate cu multa grija din lut, apoi antichizate pentru un old look deosebit. Shabby Christmas Stocking are dimensiunile 45x24 cm si viseaza la stelute de gheata pe fereastra.
Asteapta sa fie umpluta cu daruri mici si conuri de brad.

Shabby Christmas Stocking poate fi personalizata cu numele sau initiala pe care ti-o doresti, tot din lut, precum aplicatiile alb-aurii

Shabby Christmas Stocking costa 78 de lei si este unicat, editie limitata.
Cum comand?
Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

2 comments:

  1. Este superba...si "altceva" fata de ceea ce gasim in comert. Nu respecta aspectul clasic, fapt care o face si mai frumoasa. Felicitari pentru toate obiectele deosebite si frumoase pe care le creati:)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim frumos pentru toate aprecierile! Ne dorim intotdeauna sa facem lucruri deosebite care sa ii reprezinte pe cei care le ”adopta” la ei in casute:)Ne bucuram ca am reusit si cu Shabby Christmas Stocking

    RăspundețiȘtergere