marți, 4 decembrie 2012

The Motorbike Box iubeste libertatea mai tare ca oricine. Ii place sa zburde cu viteza mare printre orase, dar cel mai mult ii plac insulele. Multe curbe, marea la picioare si un parfum al aerului pe care nu-l poate compara cu nimic. Calatoreste des, pentru ca altfel simte ca nu poate sa respire, ca nu poate sa traiasca. Isi iubeste nespus familia si reuseste sa petreaca mult timp cu cei dragi, insa marea sa pasiune ramane in continuare...motocicleta.
Libertate. Libertate. Libertate. Asta spune, asta gandeste, asta simte, altfel nu poate trai.
The Motorbike Box este o cutie speciala pentru libertinul din tine, un cadou minunat pentru un coleg, prieten, iubit, tata. Din lemn, 20x30x15cm, pictata cu vopsele acrilice si insufletita cu motociclete vechi, ne aminteste de timpurile in care motoarele si pick-up-urile erau placerea cea mai de pret a oricarui tanar.
The Motorbike Box costa 75 de lei si este unicat, un model original creat de artistii Le Cose Animate.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu