duminică, 30 decembrie 2012

The Vintage Lap Desk este suportul de laptop la care ai visat mereu. Comod si foarte practic, cu un burete generos care te face pur si simplu sa iti imbratisezi laptop-ul atunci cand il folosesti. Din lemn pictat manual cu vopsle acrilice si lacuit pentru protectie cu trei straturi de lac eco, The Vintage Lap Desk este antichizat pentru un old look deosebit. Are dimensiunile 40x30x7cm si poate fi personalizat la cerere cu mesajul pe care ti-l doresti. Este un cadou perfect pentru cineva care foloseste laptop-ul des sau ia micul dejun in pat, pentru ca The Vintage Lap Desk este in acelasi timp si o tava foarte foarte confortabila.


Mesajul scris pe The Vintage Lap Desk este urmatorul: ˝Iubirea - E o intamplare a fiintei mele si atunci fericirea din launtrul meu e mai puternica decat mine.˝ Astfel suportul de laptop devine un cadou minunat pentru cineva drag, fie ca este vorba despre ea sau despre el.

The Vintage Lap Desk, tava pentru micul dejun, suport comod pentru laptop si o piesa de decor vintage care nu trebuie sa lipseasca din casa ta.
Unicat, The Vintage Lap Desk costa 94 de lei si este cadoul perfect!


PS: Fa-i iubitului tau/ iubitei tale o surpriza si personalizeaza suportul pentru laptop cu initialele sale!



2 comments:

  1. it is a terrible terrible idea

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce idee minunata! De multe ori, stau in fotoliu cu laptop-ul in brate si nu e foarte comod... Cred ca acest suport ma ajuta sa nu mai simt laptop-ul cum se incinge este si foarte practic! Bravo! Super idee!!!

    RăspundețiȘtergere