vineri, 25 ianuarie 2013

Hearts Coasters sunt suporturile de pahare care te vor inspira in fiecare zi. O combinatie perfecta de floricele roz pal si model vintage, impletite cu mesaje care sa iti aminteasca mereu cat este de frumoasa viata. Simte! Viseaza! Zambeste! Iubeste! sunt cele patru cuvinte care iti vor sta alaturi cand bei o cafea aromata sau un ceai fierbinte alaturi de cei dragi. Asa nici tu nici familia sau prietenii tai nu veti uita ce este important in viata.

Hearts Coasters sunt din lemn, 10x10cm si sunt pictate cu vopsele acrilice si decorate cu un model original lucrat de artistii Le Cose Animate. Unicat, sunt protejate prin trei straturi de lac eco pentru ca tu sa te bucuri de ele ani la rand.

Un cadou delicat si plin de substanta pentru un om drag tie, Hearts Coasters viseaza, simt, iubesc, zambesc, sau, altfel spus, traiesc din plin!

Hearts Coasters sunt suporturi de pahare vesele si delicate, pline de optimism si aroma shabby chic.

 Costa 32 de lei setul de patru bucati si pot fi personalizate la cerere cu initialele voastre sau un mesaj dorit de tine. Un cadou perfect atat pentru o copila cat si pentru o doamna.

Pentru comenzi, personalizari si alte detalii ne poti contacta la adresa de e-mail contact@lecoseanimate.ro

1 comments: