duminică, 27 ianuarie 2013

The Gentleman's Box este o cutie dintr-un alt timp. Un timp in care iubirea era cel mai de pret lucru, poezia era o escapada iar barbatul isi dadea viata oricand pentru a proteja femeia pe care o iubea. O lume in care prin carti trimiteai scrisori de dragoste si timpul statea in loc de fiecare data cand zareai persoana iubita. O lume in care gentleman-ul se facea cunoscut doar prin prestanta.
The Gentleman's Box este dedicata aceluia care viseaza sa calatoreasca in cel mai frumos mod posibil prin intreaga lume, doar cu iubita, o harta si o masina de epoca. Este dedicata aceluia care nu uita niciodata sa fie atent, politicos, protector, pentru ca nici nu stie cum altfel ar putea fi.

The Gentleman's Box are 20x30x15cm, este din lemn, pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului. Un cadou perfect pentru un prieten, tata, profesor, iubit sau coleg. Un cadou dintr-o lume in care inteligenta si politetea sunt imperios necesare.

Un colaj vinage si elegant, cu un post card impletit cu harta lumii, un ceas vintage si cu un Rolls Royce Continental Phantom II.

The Gentleman's Box costa 85 de lei si este unicat, lucrata dupa un model vintage creat de artistii Le Cose Animate.


 Pentru detalii si comenzi trimite-ne un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu