marți, 29 ianuarie 2013

Visez la o zi calduta de primavara tarzie, cand liliacul inflorit pune stapanire pe intregul oras. Miroase a curat si a iubire, a viata. Fluturi roz iti gadila auzul cu aripile lor gingase de parca ar fi niste note muzicale cu care iti compui visarea. Liliacul, doar el si numai el este cel care ne povesteste despre iubire si delicatete cu atata sinceritate, cu atata bucurie.
The Pink Lilac Box te indeamna sa iti aminesti toate clipele minunate in care te-ai simtit cel mai iubit dintre pamanteni, cel mai norocos si cel mai fericit.
Un colaj elegant de note muzicale, liliac roz si fluturi delicati sub forma unui postcard unicat, lucrat de artistii Le Cose Animate. Cutia este din lemn, are 20x30x15cm si este pictata cu vopsele acrilice si insufletita prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuita cu trei straturi de lac eco pentru o protectie ce dureaza in timp.

The Pink Lilac Box iti va face casuta sa miroasa a vara si iti va bucura mereu privirea. Un cadou deosebit pentru o persoana draga, cutia Pink Lilac este unicat si costa 75 de lei.
 Pentru comenzi si detalii nu ezita sa ne scrii la adresa contact@lecoseanimate.ro

 PS: Poti transforma Pink Lilac Box sau oricare alt model de cutie intr-o cutie de bijuterii perfectacu separatorul pentru bijuterii. Costa 15 lei si se comanda separat, asa ca te rugam sa specifici in mail daca iti doresti cutia cu separator.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu