marți, 5 februarie 2013

Blue Antiques este o ladita plina de povesti adunate de-a lungul timpului intr-un balon cu aer cald plimbat prin lumea intreaga, deasupra Parisului, deasupra Nisei, peste dealurile si lacurile Italiei, peste munti plini de vegetatie si palate stravechi.

Fluturi delicati o inconjoara si ii soptesc cuvinte dulci pe note muzicale pierdute in sir pe un portativ din vremuri antice, toate pe un Postcard vintage cu flori de camp albe. Un colaj original marca Le Cose Animate de care te poti bucura in zilele racoroase sub o patura tricotata ori in zilele de vara band o limonada cu menta.

Pentru un efect special poti sa pui in Ladita Blue Antiques un ghiveci cu florile tale preferate pentru a atrage toate privirile. O poti pune fie pe birou burdusita cu notite si carnetele, fie acasa pentru a aduna toate lucrurile dragi tie.

Ladita este din lemn, are 20x30x15cm si este pictata cu vopsele acrilice, antichizata si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului. Lacul folosit este ecologic.

Blue Antiques costa 60 de lei si este o ladita delicata si plina de povesti, un cadou deosebit ce poate fi personalizat cu initialele sau numele dorite ( in coltul din dreapta jos unde scrie PFP).

Te rugam sa specifici atunci cand faci comanda ce doresti sa scrie pe ladita ta.
Pentru comenzi nu ezita sa ne contactezi la adresa contact@lecoseanimate.ro



0 comments:

Trimiteți un comentariu