sâmbătă, 2 februarie 2013

Lilac Dream Box este o cutie ce impleteste iubirea, timiditatea, puritatea si visarea. Este o mare visatoare si ii place ca in fiecare minut sa se imagineze intr-o alta tara, intr-un alt colt de lume, pe o barca, ori intr-un jeep in desert. Iubeste sa calatoreasca, sa cunoasca obiceiuri dintre cele mai ciudate, insa tara ei preferata ramane Franta, cu minunatele ei campuri pline de liliac inflorit in la sfarsit de primavara si in miez de vara.
Lilac Dream Box este cutia in care iti poti aseza cu mare grija visurile cele mai mari si amintirile cele mai frumoase, pentru a te bucura de ele de fiecare data cand o deschizi.

Un colaj original creat de artistii Le Cose Animate cu note muzicale, fluturi si liliac, combinati pe un postcard vintage. Cutia Lilac Dream este din lemn, 20x30x15cm si este pictata cu vopsele acrilice si lacuita in trei straturi cu lac eco.

Lilac Dream Box costa 85 de lei si este un cadou unic pentru o visatoare.

 Pentru comenzi si detalii trimite-ne un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro


PS: Poti transforma Lilac Dreams Box sau oricare alt model de cutie intr-o cutie de bijuterii perfectacu separatorul pentru bijuterii. Costa 15 lei si se comanda separat, asa ca te rugam sa specifici in mail daca iti doresti cutia cu separator.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa personalizam produsele, te rugam sa ne dai detaliile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu