miercuri, 20 februarie 2013

Visand la primavara am creat Spring Collection, o minunata varietate de colaje originale lucrate de artistii Le Cose Animate, care imbina flori, fluturi, note muzicale si detalii vintage pentru a insufleti cutii si ladite special pentru tine. Cadouri deosebite de 1 si 8 martie, decoruri minunate pentru casa ta si multe alte surprize te asteapta in lunile in care natura renaste.

Spring - Tulips Box face parte din aceasta colectie si este o visatoare plina de zambete si delicatete. Un colaj original cu fluturi si lalele, vestitori ai primaverii, totul sub forma unui postcard vintage care te indeamna la visare.

Tulips Box este un cadou perfect de 8 martie si este unicat. Din lemn, are 20x30x15cm si este pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului.

Ca oricare dintre celelalte cutii , Tulips Box poate fi personalizata cu un mesaj la interior. Fie ca ii urezi la multi ani ori ca ii scrii numele sau un citat care i se potriveste, astfel transformi cutia intr-un cadou dedicat special persoanei careia i-l vei oferi.

Tulips Box costa 85 de lei si este unicat.



 Pentru comenzi si detalii nu ezita sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro
 PS: Poti transforma Tulips Box sau oricare alt model de cutie intr-o cutie de bijuterii perfectacu separatorul pentru bijuterii. Costa 15 lei si se comanda separat, asa ca te rugam sa specifici in mail daca iti doresti cutia cu separator.


1 comments: