miercuri, 5 iunie 2013

Beach Box este cutia din care pare ca se aud valurile. Unicat, cu un colaj handmade by Le Cose Animate, Beach Box viseaza in culori turcoaz si auriu, mirosind a mare si a stropi de soare la apus. Cutia este din lemn, are 40x30x15cm si este pictata cu vopsele acrilice, apoi antichizata pentru un look old. 
Cutia Beach Box este un postcard vintage cu scoici si stele de mare, in care o barca de pescari te indeamna la visare. O poti folosi pentru a pastra amintirile dragi tie, este foarte incapatoare!

Beach Box este unicat si costa 160 de lei.
Cutia din imagine a fost personalizata cu logo-ul companiei care a comandat-o, acest logo nu o sa apara pe cutia pe care o comanzi tu. Iti doresti o cutie cu parfum de valuri dar o vrei de dimensiune mica (20x30x15cm)? Trimite-ne un mail si se rezolva!
Vrei sa personalizezi si tu cutia? Nimic mai simplu! Scrie-ne detaliile atunci cand faci comanda la contact@lecoseanimate.ro


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.



0 comments:

Trimiteți un comentariu