joi, 6 iunie 2013

Poate ca nu stiai, insa in Romania piata de produse handmade se dezvolta cu rapiditate. Artizani din toate colturile tarii, unul mai talentat ca celalalt, se aduna intr-un loc plin de creativitate, delicatete si mai ales multa multa munca. Oare care o fi locul asta magic despre care iti vorbim? Nu stii? Este Breslo!

Ce este Breslo? 

Breslo este Comunitatea Creativa din Romania, spatiul unde toti artizanii se intalnesc si se mandresc cu produsele lor. Nici nu o sa-ti vina sa crezi cate minunatii se impletesc la un loc. 
Aici gasesti boutique-uri handmade care mai de care mai cochete, mai haioase, mai delicate, pe toate gusturile si pentru toate buzunarele. Poti cumpara de la papusi pentru copii pana la dulceturi, sosete, accesorii pentru nunti sau decoratiuni. Nici rochiile, bijuteriile, gentile sau pantofii nu lipsesc de pe Breslo.
Asa ca atunci cand ai nevoie de un cadou pentru cineva drag tie, apeleaza cu incredere la artizanii de pe Breslo. La un click distanta gasesti cadouri pentru mama, tata, frati, surori, colege, prietene, iubite, iubiti, copii, sef/a, profesori si bunici. Nu iti pierzi timpul innebunind prin magazine si le oferi obiecte unice, de multe ori personalizate asa cum iti doresti, si mai ales, 100% handmade in Ro.
Normal ca ne gasesti si pe noi pe Breslo aici! Este foarte simplu sa cumperi de pe Breslo. Trebuie doar sa iti faci un cont cu datele tale de livrare si apoi sa adaugi in cos produsele preferate.
Si daca inca nu te-am convins, iti aratam doar cateva dintre minunatele produse lucrate manual cu multa grija pe care le gasesti pe Breslo.

 Ti se pare ca visezi? Atunci este clar ca handmade-ul este pentru tine! Nu uita sa sustii handmade-ul romanesc oricand, oriunde. Sunt oameni frumosi, creativi, care fac lucruri deosebite, cu mult mult drag. Si merita sa ne mandrim cu ei!



0 comments:

Trimiteți un comentariu