vineri, 7 iunie 2013

Ladita Lilac Dream vorbeste despre pasari si fluturi, despre natura indragostita si ceai servit intr-o dupa amiaza dulce. Vintage si plina de cuvinte nespuse si povesti uitate, Lilac Dream iti aminteste de o zi calda de vara pe care o petreci cu cei dragi printre arome de liliac si iasomie.
Lilac Dream este ladita in care iti poti aseza cu mare grija visurile cele mai mari si amintirile cele mai frumoase, pentru a te bucura de ele de fiecare data cand o vezi.




Ladita este din lemn, are 20x30x15cm si este unicat, antichizata si lacuita pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand.

Un cadou plin de poveste, unic si lucrat manual cu multa grija, ladita Lilac Dream poate fi personalizata cu un nume sau mesaj.

Lilac Dream costa 60 de lei si este un cadou deosebit si unic, lucrat manual cu mult drag.

Daca doresti sa personalizezi ladita cu un mesaj/nume (este gratuit) te rugam sa specifici atunci cand faci comanda, altfel vei primi ladita fara text.

Ne poti vizita magazinul online apasand aici. 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu