luni, 17 iunie 2013

Little Daisy este o fetita vesela care iubeste fluturii si margaretele. Ii place sa se plimbe prin iarba cu piciorusele goale si rade cu pofta atunci cand prin parul ei blondut se plimba fluturasi galbeni. Little Daisy Box este un cadou deosebit pentru cineva drag tie si poate fi personalizata cu un nume pe capac (unde apare textul Teacher's Box). Daca doresti iti putem personaliza cutia si la interior (contra cost - 10 lei, cu orice mesaj doresti).
Cutia este din lemn,are 20x30x15cm, este pictata cu vopsele acrilice si decorata prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuita cu trei straturi de lac eco pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand.Cutia Little Daisy Box costa 85 de lei si este unicat.
 
Daca vrei sa vezi si alte cutii apasa aici.

Daca doresti sa personalizezi cutia te rugam sa specifici acest lucru atunci cand faci comanda, altfel vei primi cutia fara niciun text pe capac.

Viziteaza magazinul nostru online aici

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu