luni, 17 iunie 2013

Pink Bicycle Hearts sunt inimioarele vesele din lemn care iti vor insufleti evenimentul, fie ca este vorba de o petrecere pentru copii, nunta sau botez.
Sunt perfecte pentru a fi daruite invitatilor ca marturii sau pentru a le scrie numele si a le pune pe mese, asa fiecare invitat va stii cu siguranta unde trebuie sa se aseze. Poti personaliza inimioarele si pentru a le utiliza ca numere de masa - pe bat, sau pentru candy bar-uri.
Daca iti doresti inimioarele pentru un botez le poti folosi chiar si pentru a infrumuseta lumanarea, atarnandu-le de ea si personalizand-o in acest fel cu numele bebelusului.

Ce este minunat la Pink Bicycle Hearts? Le poti personaliza cu nume, data sau mesajul dorit de tine.
O inimioara are 10x10cm si este din lemn, pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, apoi antichizate pentru un look vintage.
Pink Bicycle Heart costa 10 lei bucata iar comanda minima este de 10 bucati.

Daca vrei sa vezi si alte cadouri si decoratiuni pentru copii apasa aici.
 
Gasesti aici cutia Pink Bicycle Box.


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.



0 comments:

Trimiteți un comentariu