miercuri, 12 iunie 2013

Pink Bicycle Box este o cutie perfecta pentru o micuta simpatica si plina de voie buna. 


Poate fi folosita la botez sau pentru a pastra amintirile sale, fiind suficient de incapatoare - 40x30x15cm. Este perfecta si pentru a tine plicurile sau trusoul de botez. Cutia este din lemn, pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuita in 3 straturi pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand. Lucrata manual dupa un colaj Le Cose Animate, combina delicate hortensii cu biciclete vesele si fluturasi roz. Dantela vintage si inimioara handmade din bumbac perlat o innobileaza. Tot pe capac vei gasi si numele micutei careia ii este destinata.
Pink Bicycle Box iubeste sa iasa la plimbare in parc cu bicicleta ei decorata cu flori si viseaza sa devina o mare cantareata. Ii plac glumele bune si jeleul de capsuni.

Pink Bicycle Box poate fi personalizata la interior cu orice mesaj iti doresti asezat cu grija intr-o rama delicata, te rugam specifica atunci cand faci comanda.

Cutia Pink Bicycle costa 200 de lei si este unicat.

Daca doresti sa vezi si alte obiecte destinate copiilor apasa aici.

Iti doresti o cutie Pink Bicycle insa in varianta mica, de 20x30x15cm? O gasesti aici.
 

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu