luni, 10 iunie 2013

Summer Time Vintage este un colaj de decoratiuni vintage handmade by Le Cose Animate care iti vor face casa mai vesela si plina de aroma de capsuni si voie buna.


Iti poti decora balconul cu ladita Rose Clock ( imaginea A, gasesti detalii despre produs aici) pe care s-o umpli cu florile tale preferate. Inghetata si limonadele care iti sunt alaturi toata vara se vor distra cu suporturile de pahare in forma de inimioare despre care gasesti mai multe povesti aici ( imaginea C) iar laditei Burlap Heart (imaginea B) ii place tare mult sa aiba alaturi o carte buna si integrame amuzante.
Poti oricand sa incerci si aroma de trandafiri din borcanelele noastre parfumate care te fac sa visezi la gradini pline de trandafiri de diferite culori. Despre Roses Jars gasesti mai multe detalii aici.

Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Nu trebuie decat sa ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu