miercuri, 26 iunie 2013


Little Pink Bicycle Box iti va inveseli casuta imediat. Un cadou minunat pentru o micuta, ii va pastra amintirile cu mare grija.
Lucrata de artistii Le Cose Animate dupa un colaj original, combina biciletele cu hortensii si fluturasi, totul intr-un postcard vintage. O inimioara lucrata manual danseaza pe o margine de dantela vintage, innobiland astfel cutia roz.
Cutia este din lemn, are 20x30x15cm, este pictata cu vopsele acrilice si decorata prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuita cu trei straturi de lac eco pentru ca tu sa te bucuri de ea ani la rand.

Little Pink Bicycle Box poate fi personalizata cu numele micutei pe capac, asa ca te rugam sa specifici atunci cand faci comanda care este numele pe care il doresti.

Vrei sa ii lasi si un mesaj care sa ii aminteasca de tine? Nimic mai simplu! Cu doar 10 lei poti personaliza cutia si la interior.

Little Pink Bicycle Box costa 105 de lei si este unicat.

 Daca doresti sa vezi si alte obiecte destinate copiilor apasa aici.


Cum comand?

Este foarte simplu sa faci comanda! Ne trimiti un mail la adresa contact@lecoseanimate.ro in care sa specifici denumirea produselor si nr de bucati, data limita pana la care ai nevoie de obiecte,  precum si datele tale de livrare (nume, telefon si adresa completa). In cazul in care doresti sa iti personalizam produsele, te rugam sa ne dai si detalii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu